Specialisaties

Nieuwbouwspecialist

Nieuwe stijl in nieuwbouw. Ook voor nieuwbouw zet De Stijl Makelaardij in op duurzaamheid en persoonlijke betrokkenheid.

Betaalbaar wonen en werken binnen handbereik. Want een aangenaam en veilig dak boven je hoofd is niet alleen een basisbehoefte, maar ook een basisrecht.

De Stijl doet het anders, speelt in op de behoeften uit de markt en beweegt mee met de tijd. Omdat nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen en duurzame nieuwbouw.

Schatkamer gevuld met wapenfeiten en kennis

De schatkamer van De Stijl Makelaardij is het jarenlang opgebouwde archief van kennis en know how. Daarnaast beschikken wij over een eigentijds datasysteem welke snel en helder een representatief beeld van de concrete vraag kan geven. Doelgroepen, targetgroepen, woonwensen, haalbaarheid en betaalbaarheid bij welk type woning in welke gemeente. Wij kunnen het allemaal inzichtelijk maken met overzichtelijke en gemakkelijk leesbare verslaglegging. 

Welke doelgroep, welk type woning, prijsstelling, betaalbaarheid en daarmee de haalbaarheid van een bepaald project. Dit systeem werkt voor heel Nederland. Het biedt een nieuwe manier om vraag- en aanbod op elkaar af te stemmen voor de project-/gemeentelijke ontwikkelaar. Het datasysteem gecombineerd met de ervaring en hang naar samenwerking maakt van De Stijl Makelaardij een slagvaardig speler binnen de vastgoedmarkt.

Duurzaam en maatschappelijk betrokken

Banken, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en gemeenten weten makelaar Mariska Appelman te vinden voor advies over zowel nieuwbouw als herbestemmings vraagstukken van reeds bestaande onroerende goederen. 

Met zorgvuldige gekozen nieuwbouwprojecten en transformatieprojecten waarbij leegstaande gebouwen worden verbouwd, zet De Stijl Makelaardij in op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Nieuwbouwteam op Reis

Never change a winning team!

Onder leiding van gecertificeerd register makelaar-/taxateur Mariska Appelman wordt per project een nieuwbouwteam van specialisten “opgebouwd”. Er is een “pool” van 5 toppers. Stuk voor stuk toppers die op ZZP basis aanhaken bij De Stijl als een project té groot is voor ons eigen team. 

Zo blijft eenieder teamlid in haar kracht, kan zich blijven focussen op de core business. Een succesformule! Neem maar eens een kijkje in onze portfolio met gerealiseerde nieuwbouwprojecten!

Portfolio gerealiseerde nieuwbouw – en transformatieprojecten

Westwoud – Witte Dam

Hoorn – De Beeldhouwer II (transformatieproject)

Hoorn – De KLUIS (transformatieproject)

Hoorn – Kaap Hoorn (transformatieproject)

Hoorn – De Beeldhouwer (transformatieproject)

Hoorn – TOREN in Hoorn (nieuwbouwproject)

Hoorn – Blauwe Berg 2/1 kap woningen

Hoorn – Blauwe Berg vrije kavels

Lutjebroek – Het Odulphushof (transformatieproject seniorenbouw)

Zwaag – Bangert Oosterpolder

Enkhuizen – De Fabriek (transformatieproject starters)

Enkhuizen – Burgwal

Enkhuizen – Buiten Veste II fase 5b

Enkhuizen – Paktuinen appartementen

Enkhuizen – Paktuinen stadswoningen

Twisk – Fostedina

Andijk – Fruittuinen fase 2

Andijk – Fruittuinen fase 3

Venhuizen – Suyder Coghe

Amsterdam – De FRED (in opdracht van FRIS)

Amsterdam – Terras op Zuid (in opdracht van FRIS)

Werkhoven – Werkhof

Warmond – De Laurier (in opdracht van HBB)

Heerhugowaard – De Draai fase 1

Heerhugowaard – De Draai fase 2

Heerhugowaard – De Draai fase 3

Bloemendaal – Park Tetrode

Ambassadeurs

Of het nu gaat om de aankoop van een groot landhuis, de verkoop van een gezellige familie tussenwoning, de verkoop van het huis van een dementerende huiseigenaar, het informeren van de ontwikkelaars bij nieuwbouw – en transformatie, de verhuur van een appartement aan expats of de verkoop van een hoekwoning die toch nét te klein werd; ons betrokken team zorgt voor successen.

De Stijl makelaardij hecht veel waarde aan de mening van onze opdrachtgever. Zij zijn immers je ambassadeurs. Dát is onze levensader sinds onze oprichtingsdatum 1 april 1996!

contact

Duurzaamheidscoach

Duurzaamheid. 

Niet zomaar een uit de lucht gevallen woord. Of iets wat “marketingtechnisch” lekker valt. Nee, ook hierbij staat de wereld voor een énorme opgaaf. Het is bittere noodzaak willen we weer “baas worden in Eigen Huis”. Het energie prijsplafond was de aanjager voor het verduurzamen. Maar waar begin je dan als huiseigenaar? En hoe ga je die verduurzaming betalen zodat je dit er ook weer “uithaalt” als rendement? Ook hierin neemt De Stijl Makelaardij haar verantwoordelijkheid.

Wij zijn gaan samenwerken met tal van West-Friese partijen. Zo hebben wij een duurzaamheidscoach aan boord. Die komt thuis bij je langs en maakt een deskundige rapportage en legt de lat langs het Energielabel. Want in de nabije toekomst zal het Energielabel mede leidend worden voor de waarde van je eigendom en de belastingen die daarover geheven gaan worden.  Alle voors- en tegens worden tegen elkaar afgewogen. Uiteraard met een gestaffelde uiteenzetting welke fase welke financiële investering met zich meebrengt. Met deze rapportage kun je vervolgens binnen ons kantoor met de “one stop shop” een uitgebreid financieel overzicht krijgen. Wij creëren daarmee overzicht, rust én financiële flexibiliteit. Er kan veel meer dan je nu waarschijnlijk denkt! Wij zijn super creatief en dat geeft je rust en bespaart veel euro’s. En last but not least: het is goed voor het milieu.

Scroll to Top
× Whatsapp met ons!