medewerkers

Onze medewerkers

Mariska Appelman

Algemeen directeur / Register Makelaar / Taxateur

Specialisatie: taxaties, nieuwbouw en (transformatie-)projecten

Mariska Appelman (21-12-1968) was de jongste vrouwelijke makelaar die in Nederland beëdigd werd. Vanaf de schoolbanken kwam Mariska als 17-jarige bij toeval terecht in de makelaardij. Al snel wist ze: dit is wat ik wil! Haar liefde voor mensen en haar nimmer aflatende interesse in gebouwen vormen de perfecte combinatie. Haar eigen betrokken manier in het begeleiden van kopers en verkopers werd al snel een succesvol vliegwiel. Op 1 april 1996 werd haar eigen makelaarskantoor De Stijl Makelaardij BV geboren.

HIGH PERFORMANCE ORGANISATIE
Met betrokkenheid als leidraad combineert Mariska haar deskundigheid en ervaring. Het maakt haar een belangrijk spil binnen deze branche. Inmiddels heeft zij een ‘High Performance Organisatie’ gebouwd: alle talenten van de medewerkers binnen het team komen tot hun volste recht. Met slimmer samenwerken en daardoor excellent presteren als gevolg.

Mariska: ‘Het omgaan met mensen is als het lezen van een levend boek. Als makelaar opereer je in de haarvaten van de samenleving. Je bent diep maatschappelijk geïntegreerd. Om daar onderdeel van te mogen zijn, dat maakt het leven zinvol. Een prachtvak! ‘

CERTIFICATEN EN VAARDIGHEDEN
• Specialist in Nieuwbouwprojecten/ transformatieprojecten
(van A tot Z onderdeel van een ontwikkelteam én verkopend makelaar)
• Specialist in verkoopbegeleiding van (dementerende-) ouderen
• Omdenker en bruggenbouwer
• SVM gediplomeerd, gecertificeerd register makelaar-taxateur
• Beëdigd NVM – makelaar
• Lid van de sectie Wonen
• VastgoedCert geregistreerd
• NRVT geregistreerd
• NWWI gevalideerd taxateur
• Founder en Voorzitter Stichting The Style Foundation
• Auteur boek Economie van de Liefde.

AUTEUR VAN ECONOMIE VAN DE LIEFDE
Als makelaar kwam Mariska Appelman in aanraking met een wereld van geld, macht en – helaas ook – oneigenlijkheid. Ondanks dat boeide het vak haar en werd ze geraakt door de verhalen aan de keukentafel.
Ook tijdens haar culturele, internationale reizen maakte ze kennis met een grote diversiteit aan mensen. Het gaf haar een belangrijk inkijkje in de huidige samenleving. Ze werd bewust van de onhoudbaarheid van het huidige economische systeem en de noodzaak van een omwenteling. Vanuit de Westfriese klei kneedt zij haar inzichten tot een geheel en maakt zij ze praktisch inzetbaar. Op haar manier, in haar eigen STIJL. Vanuit haar ervaringen schreef Mariska Appelman het boek Economie van de Liefde. Ter bewustwording en het gezamenlijk uitrollen van haar visie richting een holistische economie binnen een gevleugelde samenleving.

Meer informatie en bestellen: www.destijlmedia.nl

Isabella Van Suijdam

Specialisatie: bestaande bouw verkoop, verhuur en aankoop

Als vastgoeddeskundige is Isabella van Suijdam het vast aanspreekpunt en het vertrouwde gezicht bij De Stijl Makelaardij. Zowel op het moment als je ons kantoor komt binnen lopen of tijdens een bezichtiging. Binnen haar functie is het belangrijk dat zij betrokken is bij de klanten. De combinatie van binnen- buitendienst medewerker is daarvoor perfect. Zo is zij van A tot Z op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het aan-/verkoop of verhuur traject.

Een creatieve doener als zij past binnen het team van De Stijl makelaardij. Marketing en onroerend goed is haar letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten met ouders als rasechte ondernemers. Dit ondernemende karakter heeft Isabella ook in haar DNA! Combineer dit gegeven met het feit dat zij al op jonge leeftijd werkervaring heeft opgedaan binnen de sales, dan is dit een vruchtbare bodem om “de mooiste dingen te laten opbloeien als je samenwerkt”.

Isabella van Suijdam
Jose Appelman

Jose Appelman

Hypotheek adviseur

Specialisatie: hypotheken en totaal financieel advies

Jose Appelman geeft financiële begeleiding bij de koop en verkoop van een huis. Zij helpt je de juiste beslissing te nemen voor nu en voor de toekomst. Daarbij praat ze van mens tot mens. Omdat werkelijke verbinding maken verder gaat dan een zakelijk contact.

VERSTAND VAN HYPOTHEEKZAKEN
Wie een huis koopt of verkoopt, heeft financiële begeleiding nodig.
Altijd weer. Daartoe heb je iemand nodig die met je meedenkt. Die verstand heeft van hypotheekzaken, maar ook de nodige levenservaring bezit. Een ‘oude rot’ in het vak.
Iemand bij wie het goed en veilig voelt om over de drempel te stappen. Iemand met wie je makkelijk praat. Om je in iedere levensfase met raad en daad bij te staan.

PERSOONLIJK BETROKKEN
Jose is zo iemand. Zij is al ruim 22 jaar werkzaam in de wereld van hypotheken. Zij weet waar ze het over heeft en kent de wegen om voor je het best passende hypotheekadvies samen te stellen. Niet via een afstandelijk internetprogramma of alleen op afspraak, maar persoonlijk bij het verhaal betrokken. Je kunt de energie van Jose buiten al voelen. En horen! Haar telefoongesprekken beginnen standaard met een schaterlach. Het ijs is snel gebroken.

KRACHT VAN SAMENWERKING
Jose maakt verbinding. Met ons en met jouw. Jose en Mariska heten beide Appelman en hoewel ze geen familie zijn, lijken ze op elkaar. Beide vechters, harde werkers, verbinders én Boogschutters. Die weten wat hun doel is en hoe die te bereiken. Samen 1 + 1= 3. Dat is de kracht van samenwerking.

Scroll to Top
× Whatsapp met ons!