Betrokkenheid als Leidraad

HUIS VERKOPEN?                            WIJ MAKEN ER WERK VAN! 

Al meer dan 25 jaar ongekende verkoop successen! Van Enkhuizen, tot Hoorn, van Zwaag tot Purmerend, van Bovenkarspel tot Medemblik. Een tipje van de sluier…. de rest vertellen wij je graag tijdens een vrijblijvend verkoop intake gesprek. 

Geef al je zorgen uit handen die komen kijken bij de verkoop van je woning en laat ons het stokje overnemen. Wij zijn jouw A tot Z- team. Hierbij passen wij onze “alles-uit-de-kast-methode” toe bij iedere woning; professionele fotografie, exclusieve woningvideo’s met regionaal bereik én met een doeltreffende marketingcampagne met succesvolle stylingsmethodieken, (drone-)film beelden voor een totaal overzicht, hoge Funda ranking en daardoor optimale vindbaarheid, doeltreffende marketingcampagnes op de Socials.

Wij verzekeren je een mooie en bijzondere weergave die jouw woning optimaal presenteert. Ons motto luidt: “Betrokkenheid als Leidraad”. Wij storten ons volledig op het maximaliseren van het verkoopproces, zodat het van begin tot einde alles naar wens verloopt. En je volledig ontzorgt begeleiden naar de volgende levensfase. In rust en met een stabiele basis!

over ons

De Stijl – Makelaar van de Samenleving

Het Middelpunt van de Storm 

Het ontgaat natuurlijk niemand. Anno 2023 is er heel wat gaande in de wereld. Wat in het klein gebeurd, gebeurd ook in het groot. Alles is in transformatieOude systemen passen niet meer op de toekomst. Is dat erg? Welnee. Dat is juist goed! Want hoe het ging, dat was geen waarheid. Dat was een systeem van geldelijk gewin ten koste van de toekomstige generatiesEn daarom gaat De Stijl uiteraard haar steentje bijdragen bij deze grote maatschappelijke vraagstukken en dito ontwikkelingen. En wel binnen onze invloed cirkel; de onroerend goed wereld

Bij de Stijl onderscheiden wij 6 doelgebieden; 3 interne en 3 externe. Team onderling, Team als geheel, Vrouwenpower, Organisatie ontwikkeling, Organisatie vorm en Maatschappelijke Ontwikkeling. Wij proberen nieuwe vormen gezamenlijk te smeden. Professionals, meegroeiend met – en inspringend op – nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingenHierbij maken wij gebruik van de samenwerking en individuele expertise van ieder teamlid zodat er een vanzelfsprekende dynamische balans ontstaat. 

Inmiddels heeft eigenaar Mariska Appelman al een mooie start gemaakt met het vormen van een nieuwe visie op de onroerend goed wereld. Als een beeldhouwer die de nieuwe vorm slaat op het aambeeld. Een visie die 7 generaties kan dienen. Maar daarover later meer. 

Scroll to Top
× Whatsapp met ons!